23 Nisan 2009 Perşembe

Üşüyoruz Böcekk

Şehrim buz kesiyor bugün.Benim şehrim ısınmaz birtürlü.Biz denize karpuz kabuğu cümlesini yada cemrenin kelime anlamını bu şehirde pek bilmeyiz. Buzdolabını kışın yemekleri ısıtmak için kullanan bir şehirde yaşıyorum.
Bugün 23 nisan soğuk yağmur ve neşe duymuyor insan.Kasvet dolu gökyüzü ve yağmurun,romantizm anlayışını oldum olası anlamam yahu!Kar+yağmur+ soğuk=Bizim Şehir.Gel de aşık ol,gel de yağmurun romantizmini anla.Bir insan sürekli aynı şeyleri yaşıyorsa nasıl zevk alır ki değil mi BÖCEK?
Kocaman İşyerimizde hırka ve montlarımızla oturuyoruz böcekle.Şimdi sıcak evimde sobamızın başında olmayı çok isterdim.Allahım çok şükür evimiz sobalı.Nedir bu doğalgaz ızdırabı söyleyin a dostlar?11ay kış yaşanan bir şehir gazla ısınır mı?Hayırrrrrr!Eeee bunu şu minnacık beynimle ben düşündüğümde ah bunu seçim yatırımı yapan başkanlarımız düşünmedi. Bir sorun neden?Çünkü adamların soğuktan beyni dondu:)Yapmayın, etmeyin gaz bu şehri bozar ne güzel kömür dağıtıyosunuz.Yine ona devam yapsak?Biz gazsızda gelişiriz vallaha başkanım!Hem ona çok para gidiyor, boru hattı çekmek falan uzun iş.İki soba borusu yeter.
Bence böcek haklı;'valizimi alıp gideceğim bu şehirden' cümlesini sürekli söylemekte.Git böcek!Seni seven arkandan gelsin,ben seviyorum.Evi tut, para bulup geliyorum.Ama maaşıda almadım biliyorsun:)
Ha bu arada böcek sınav kazandı yastayız:(Sabit bir maaşı ve sigortası daha bir sürü olanağı olan bir kurumun sınavını kazandı ama benimle burada donmayı tercih ediyor.Sağol bende seni çok seviyorum:)Bu üşümenin üstüne birde seçim kaygısı bayağı bir hoş oldu doğrusu..
Güneş Sıcak hatta Cehennemde olabilir..Hepsini İstiyoruz..

3 yorum:

  1. yaaa ben de istiyorum yaaa blogcular alem yapıyo uzaklarda ohhh, kıskanırım ben yaaa:(

    YanıtlaSil
  2. ne alemi bebeğim sorma:)
    o gün donuyorduk soğuktan biz ya:D
    kim kaldı başka bizim buralardan başka blogger:p

    YanıtlaSil
  3. yaaa ben de istiorum bana ne yaaa, beraber donarız işte fena mı:D burda bombalar arasında okula gitmekten iidir be anacım!

    YanıtlaSil